Afstudeerder online marketing

Solliciteer nu

AFSTUDEERDER ONLINE MARKETING

Bureau Strak is vanaf februari 2024 weer op zoek naar gepassioneerde studenten die ons team komen versterken. Ben jij op zoek naar een afstudeerplek en denk jij dat je bij ons past? Lees dan verder!


*Wij zijn per februari 2024 weer op zoek naar afstudeerstagiaires.

Full-time · Hardenberg

HOE ZIEN JOUW WERKZAAMHEDEN ERUIT?

Als afstudeerder krijg je een uitdagende opdracht waar jij mee aan de slag kan. Daarnaast werk je actief mee aan online marketing projecten. Je kunt denken aan werkzaamheden zoals SEO optimalisatie, Google Ads, het schrijven van blogs, mailings, social media marketing en website optimalisaties.

WAT HEB JIJ IN HUIS?

Je bent leergierig, enthousiast, hebt gevoel voor humor en een enorme interesse in online marketing. Daarnaast:

 • Heb je minimaal HBO werk- en denkniveau.

 • Beschik je over enige kennis van trends en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachinemarketing, social media marketing, conversieoptimalisatie, online advertising en het doormeten van bezoekersgedrag.

 • Kun je prima uit de voeten in een open organisatie met veel persoonlijke verantwoordelijkheid.

 • Neem je graag het initiatief.


WAT BIEDEN WIJ?

 • Een uitdagende en afwisselende functie.

 • Werken in een groeiende organisatie met ambitieuze klanten.

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

 • Prettige open werksfeer.

 • Een leuke stagevergoeding.

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • Overheerlijke lunches.

 • Een uitermate gezellige vrijdagmiddagborrel.

Kortom: zin in een toffe afstudeerplek met ontzettend leuke collega's en heel mooie klanten? Stuur dan je CV en motivatie door op de button hieronder te klikken!

WIJ ZIJN BUREAU STRAK

Hét bureau voor digitale marketing. We zijn een team van 24 specialisten. Echte digital natives. We ademen internet, sturen op resultaat en bruisen van creativiteit. Bij ons geen poeha, geen valse beloften. Duidelijke taal waar je wat aan hebt. Sterke merken met online rendement. Dát is Bureau Strak.

Bureau Strak is gespecialiseerd in het online vermarkten van een product of organisatie. We snappen wat de klant wil, waar ze naar op zoek is, maar bovenal hoe je haar moet bereiken. We zijn trots op al onze klanten! We werken onder andere voor Stella, Somfy, PON, Nijha, Keralit, Pouw, Gemeente Hardenberg, Preston Palace, Story BMW, Muntstad & Hilding Anders.

We staan voor online rendement!

SAMEN WERKEN AAN RENDEMENT 

Bureau Strak is gespecialiseerd in het online vermarkten van een product of organisatie. We snappen wat de klant wil, waar ze naar op zoek is, maar bovenal hoe je haar moet bereiken. We zijn trots op al onze klanten! 

TOOLING & CERTIFICATEN

Onderstaand vind je een greep uit de tools die we dagelijks inzetten voor onze klanten. Bij het selecteren van de juiste tools kiezen we altijd voor de best of breed approach. Dit houdt in dat we de tools selecteren die het beste aansluiten bij het marketingvraagstuk van de klant. Elk traject heeft zijn eigen route.

🏆 Premier Partner 2022!🏆 

Bureau Strak behoort tot de beste 3% van alle Google Partners. Met deze erkenning krijgen onze specialisten exclusieve toegang tot een breed scala aan voordelen, waaronder trainingen, inzichten, toegang en support. Op deze manier kunnen we maximaal rendement blijven behalen voor onze klanten. Een prestatie waar we trots op zijn!