Open Sollicitatie - werken vanuit ambitie

Solliciteer nu

Open sollicitatie

Wij zoeken altijd resultaat gerichte en gedreven collega's! Ben jij een Young Potential of een doorgewinterde specialist? Wij zoeken jou! Samen invulling geven aan de ambities van onze klanten en uiteraard de ambitie van ons bureau.


📍 Hardenberg     🕒 32 - 40    

Full-time / Part-time · Hardenberg


Samen ambities waar maken.


We werken resultaatgericht waarbij we het elke dag een beetje beter doen dan de dag ervoor. Wat we doen, doen we op hoog niveau. Je kunt ons ondernemende marketeers noemen, wij noemen het persoonlijke gedrevenheid. Samen met een hecht team werken we voor mooie nationale en internationale opdrachtgevers.

Wij zoeken altijd resultaatgerichte en gedreven collega's! Ben jij een Young Potential of een doorgewinterde specialist? Wij zoeken jou! Samen invulling geven aan de ambities van onze klanten en uiteraard de ambitie van ons bureau.

Wat ga jij betekenen?

Om het groeidoel van onze opdrachtgevers te realiseren, pakken we ieder vraagstuk op met een multidisciplinaire team. We werken vanuit de disciplines: Business, Data & CRO, Automation, Paid, SEO en Content & Design. Pas jij in één van deze teams? Of weet jij synergie te realiseren? Dan komen we graag met jou in contact. 

Business

De unit Business vormt het stevige fundament voor een samenwerking tussen Bureau Strak en onze opdrachtgevers. We geven onze klant inzicht in hun eigen organisatie, stellen heldere doelen op en beschrijven de doelgroep nauwkeurig. Vanuit de doelstellingen ontwikkelen we een strategie waarmee we zorg dragen voor een effectieve marktbenadering, met als doel om online rendement te bewerkstelligen

Data & CRO

Wil jij voorlopen op de concurrenten van jouw klant? Dan zal data een vast onderdeel moeten worden van jouw marketing strategie. Marketing Intelligence is het creëren van waarde door het combineren marketingdata, klantdata en marktdata. We richten bijvoorbeeld de meetbaarheid van een platform in, koppelen allerlei databronnen met elkaar om zo één waarheid te creëren en sturen op de cijfers die hieruit terugkomen. Data staat hand in hand met CRO. We voorspellen, creëren en optimaliseren groei ambities.

Paid Advertising

De discipline Paid Advertising draagt zorg voor het inrichten en inzetten van de juiste advertisingkanalen, zodat de klant op het juiste moment wordt bereikt met de juiste boodschap. Binnen deze discipline zetten we de kanalen Google Ads, Social Advertising, Display Advertising en Programmatic Advertising (o.a. digitale TV, radio en video) succesvol in.

SEO

Binnen onze discipline SEO werken we vanuit de drie belangrijkste pijlers: Techniek, Populariteit en Content. Door deze pijlers optimaal in te richten en doorgaans te optimaliseren, zorgen we ervoor dat onze klanten organisch vindbaar worden op de juiste zoektermen met de juiste intentie.

Automation

Vanuit deze discipline maken we slim gebruik van data en technologie om conversiegroei te realiseren. De experts binnen deze discipline helpen met het implementeren en optimaliseren van kanalen als e-mailmarketing, Customer Data Platform en Salesfunnels. Groei in rendement realiseren we door slimme segmentatie en personalisatie. Hierdoor zorgen we ervoor dat we unieke, persoonlijke content aanbieden per gebruiker en de klant grip krijgt op de hele journey van zijn (potentiële) klant.

Content & Design

De discipline Content & Design ontwikkelt steengoede content voor alle touchpoints binnen de klantreis. We schrijven pakkende teksten, ontwikkelen passende visuals en zorgen er hiermee voor dat jouw klant zich aangesproken en begrepen voelt. Door de inzet van Content & Design hoef jij je geen zorgen meer te maken over de invulling van jouw campagnes over de hele funnel. 

Wat bieden wij?


  • Een werkweek van 32, 36 of 40 uur.
  • Ruimte voor eigen inbreng, creativiteit, persoonlijke groei en ontwikkeling.

  • Werken in een informeel, open en eerlijk team met ervaren specialisten.
  • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden voor een gezonde werk-privébalans.
  • Eigen Macbook (ook voor privé gebruik).
  • Luxe pensioensregeling.
  • Élke dag gratis lunch in ons bedrijfsrestaurant.
  • Een uitermate gezellige vrijdagmiddagborrel, andere borrels en leuke uitjes.
  • Inspirerende en dynamische werkomgeving waaronder op de vierde etage een eigen gym en bar.


Solliciteer nu!   

Ben jij klaar voor een toffe baan met ontzettend leuke collega's en hele mooie klanten? Stuur dan je CV en motivatie naar ons door op de button hieronder te klikken! Onze collega Marije zal contact met je opnemen. 

Onze collega's aan het woord over Bureau Strak